Mijnrapportfolio geïntroduceerd!!mijnrapportfolio

Waarom Mijnrapportfolio?

Als school is De Wegwijzer Opperdoes op zoek gegaan naar een systeem dat aansluit bij "Elke dag uitdagend". Wij willen kinderen niet alleen beoordelen en laten groeien qua kennis, maar stimuleren juist ook dat kinderen zich in brede zin kunnen ontwikkelen. 

Wilt u meer weten? 
Kijk ook even naar ons filmpje. De link hieronder verwijst er naar.

Introductie mjinrapportfolio

 

Gezocht schoolleider!

Elkaar helpen groeien, daar staan we iedere dag voor op bij Stichting Kopwerk/Schooltij. Wil jij echt het verschil maken als schoolleider? Solliciteer dan nu!

Alle informatie vind je op www.kopwerk,nl/vacatures.

Wervings filmpje zie link:

https://fb.watch/4SGSRwH3kF/

 

Positief contact
Graag willen wij als school goed contact met alle ouders en betrokkenen. Het is gebleken dat kinderen beter leren als ouders op een positieve manier betrokken zijn bij school. Als er dingen spelen, horen wij die graag. Als u het ergens niet mee eens bent of zich zorgen over maakt, mag u dat ook laten weten. Opstekers vernemen we trouwens ook graag. We steken in op directe lijnen met betrekking tot de communicatie. Als het mogelijk is om een probleem of zorg te bespreken of op te lossen valt met de leerkracht zelf, dan zien we graag dat het contact met de leerkracht wordt gelegd. Vindt u het noodzakelijk of prettig om de directie ergens over te spreken, dan kan dat uiteraard ook. Wij staan met zijn allen, als team open voor feedback om daar op de juiste wijze mee om te gaan. 
Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken met de leerkracht, ib-er of directeur als u hem/haar ergens over wilt spreken. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar de leerkracht of de directie.

 Vakanties en studiedag 2020-2021

Herfstvakantie       

12 oktober t/m 16 oktober 2020

Kerstvakantie       

21 december t/m 1 januari 2021

Voorjaarsvakantie

22 februari t/m 26 februari 2021

Paasweekend       

2 april t/m 5 april 2021

meivakantie           

22 april t/m 7 mei 2021

Hemelvaart           

21 t/m 22 mei 2021

Pinksteren             

23 mei t/m 24 mei 2021

Zomervakantie

12 juli t/m 20 augustus 2021

 

Vrije dagen vanwege team-studiedagen:
- Woensdag 9 september 2020
- Maandag 7 december 2020
- Vrijdag 12 maart 2021
- Vrijdag 18 juni 2021