Een enthousiaste leerkracht (wtf 0,2) Groep: 3/4

Werkdag: maandag

Reden van vacature: vervanging

Einddatum (indien van toepassing): 5 juli 2021

Omschrijving van de school: De Wegwijzer is de enige basisschool in Opperdoes met ongeveer 130 kinderen. Het merendeel van de kinderen uit Opperdoes bezoekt onze school. Al meer dan een eeuw lang biedt de school kinderen mooi onderwijs in een prachtig dorp. Door de jaren heen is er enorm veel veranderd binnen het onderwijs. Ook wij zijn als school voortdurend in ontwikkeling en werken vanaf schooljaar 2018-2019 met het Slimfit- concept á la De Wegwijzer ‘Elke dag uitdagend’.

Wij vragen:

• om te werken vanuit onze visie en missie van ons onderwijs

• om te kunnen gaan met kinderen die speciale onderwijsbehoeften hebben

• gevoel voor humor, enthousiast en initiatief nemend deel wil uitmaken van het team van    De Wegwijzer

• een collega die zich flexibel opstelt

• een collega die goed kan samenwerken met collega’s, leerlingen en ouders

• een collega die zich verantwoordelijk voelt voor alle kinderen van de school

Wij bieden: • een open, enthousiast en eerlijk team waarin professioneel met elkaar omgegaan wordt • een ‘warm’ pedagogisch klimaat • Een organisatie waarin een groot beroep gedaan wordt op de eigen verantwoordelijkheid en de onderlinge samenwerking • een school die werkt aan een veilige leeromgeving waarbinnen een brede ontwikkeling plaats kan vinden

Contact en informatie: Ben je enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan zeker op deze vacature! Mail je motivatiebrief en CV zo spoedig mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onderwerp: vacature groepsleerkracht 3/4 Wegwijzer Opperdoes. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Hans Hubbelmeijer op telefoonnummer 0227-543553 of mail naar wegwijzer- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie over onze school, verwijzen we je naar onze website www.wegwijzer-opperdoes.nl .

Gezocht kanjer van een juf/me

Positief contact
Graag willen wij als school goed contact met alle ouders en betrokkenen. Het is gebleken dat kinderen beter leren als ouders op een positieve manier betrokken zijn bij school. Als er dingen spelen, horen wij die graag. Als u het ergens niet mee eens bent of zich zorgen over maakt, mag u dat ook laten weten. Opstekers vernemen we trouwens ook graag. We steken in op directe lijnen met betrekking tot de communicatie. Als het mogelijk is om een probleem of zorg te bespreken of op te lossen valt met de leerkracht zelf, dan zien we graag dat het contact met de leerkracht wordt gelegd. Vindt u het noodzakelijk of prettig om de directie ergens over te spreken, dan kan dat uiteraard ook. Wij staan met zijn allen, als team open voor feedback om daar op de juiste wijze mee om te gaan. 
Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken met de leerkracht, ib-er of directeur als u hem/haar ergens over wilt spreken. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar de leerkracht of de directie.

 Vakanties en studiedag 2020-2021

Herfstvakantie       

12 oktober t/m 16 oktober 2020

Kerstvakantie       

21 december t/m 1 januari 2021

Voorjaarsvakantie

22 februari t/m 26 februari 2021

Paasweekend       

2 april t/m 5 april 2021

meivakantie           

22 april t/m 7 mei 2021

Hemelvaart           

21 t/m 22 mei 2021

Pinksteren             

23 mei t/m 24 mei 2021

Zomervakantie

12 juli t/m 20 augustus 2021

 

Vrije dagen vanwege team-studiedagen:
- Woensdag 9 september 2020
- Maandag 7 december 2020
- Vrijdag 12 maart 2021
- Vrijdag 18 juni 2021

Op woensdag 11 juli nemen we afscheid van juf Tineke. Ze heeft 23 jaar bij ons op school gewerkt. Ze heeft er voor gekozen om na de zomervakantie te stoppen met werken. Ze gaat lekker genieten van haar vrije tijd en zich richten op andere (ook) leuke dingen!

We geluk voor de toekomst gewenst, Tineke! We gaan je missen!

foto's afscheid